Ajankohtaista                                                    takaisin ed. sivulle

 

26.6.2017

 

Kesällä toimintaamme on hieman supistettu, perjantait pidämme vapaata ja torstaisinkin teemme lyhyempää päivää. Kuitenkin aikoja löytyy jokaiselle viikolle.

 

Vuoden alusta alkaen olemme tehneet yhteistyötä apuvälineasioissa Hämeenlinnalaisen ORTOFIX yrityksen kanssa. Sieltä hoituvat laadukkaat pohjalliset, polvituet ym. apuvälineet.

 

Laitteistomme on Shockwave- laitteen lisäksi täydentynyt LPG wellbox- laitteella. Laitteella saadaan helpotusta turvotustiloihin, arpien muokkaukseen ja erilaisiin kiputiloihin.

 

Olemme hankkineet käyttöömme kokeilujakson jälkeen SHOCKWAVE-laitteen. Shockwave-laite on paineaaltoon perustuva hoitolaite, jolla on saatu hyviä hoitotuloksia myös vaikeissa tule-vaivoissa, kuten kantapään luupiikki/plantaarifaskiitti. Myös kalkki olkapää, tenniskyynärpää sekä erilaiset jänneoireet helpottuvat hoidoilla.

Teimme pienimuotoisen tutkimuksen, asiakkaamme antoivat kirjallisen palautteen hoitojen jälkeen ( n. 40 kpl). Yli 80 % kertoi saaneensa erittäin hyvän hyvän (60%) tai hyvän (23%)  vaikutuksen oireisiinsa. Hoito sisälsi myös fysioterapeutin tutkimuksen sekä hoito-ohjeet sekä myös pienimuotoisen mobilisaation mm. olkapää vaivoissa, jos oli liikerajoitusta. Olkapäähän saatiinkin paras hoitotulos, yli 75% erinomainen. Vaikuttaisi siltä että shockwave- hoito yhdistettynä  muuhun fysioterapiaan antaa parhaan hoitotuloksen.

 

Lahjakortti

 

Anna  hyvänolon lahja, joka ilahduttaa vielä juhlapäivän jälkeenkin.

Esim. puolihieronta ja lämpöpakkaus (45 min ) tarjouksena 40 €. Tilatessasi lahjakorttia mainitse nettitarjous.

Olemme paljon kotikäynneillä, joten kannattaa sopia puhelimitse, milloin lahjakortin voi noutaa.

 

 

Kauttamme saa nyt Aloe vera tuotteita, mm. mainiota kipugeeliä sekä emergency spraytä, joka auttaa mm. haavojen ja palovammojen paranemisessa sekä helpottaa hyönteisten puremissa.