Ajankohtaista                                                    takaisin ed. sivulle

 

9.4.2018

 

Lopen Fysikaalinen Hoitolaitos 35 vuotta. Kiitos runsaista huomionosoituksista.

 

Olemme liittyneet KANTA potilastiedonarkistoon ja uudet hoitosarjat kirjautuvat jatkossa myös sinne asiakkaan niin halutessa. Nyt kannattaa lukea lisää OMAKANNASTA  ja antaa sinne suostumus omien tietojen luovuttamisesta.

 

Vuoden ajan olemme tehneet yhteistyötä apuvälineasioissa Hämeenlinnalaisen ORTOFIX yrityksen kanssa. Sieltä hoituvat laadukkaat pohjalliset, polvituet ym. apuvälineet.

 

Laitteistomme on Shockwave- laitteen lisäksi täydentynyt LPG wellbox- laitteella. Laitteella saadaan helpotusta turvotustiloihin, arpien muokkaukseen ja erilaisiin kiputiloihin.

 

Olemme hankkineet käyttöömme kokeilujakson jälkeen SHOCKWAVE-laitteen. Shockwave-laite on paineaaltoon perustuva hoitolaite, jolla on saatu hyviä hoitotuloksia myös vaikeissa tule-vaivoissa, kuten kantapään luupiikki/plantaarifaskiitti. Myös kalkki olkapää, tenniskyynärpää sekä erilaiset jänneoireet helpottuvat hoidoilla.

Teimme pienimuotoisen tutkimuksen, asiakkaamme antoivat kirjallisen palautteen hoitojen jälkeen ( n. 40 kpl). Yli 80 % kertoi saaneensa erittäin hyvän hyvän (60%) tai hyvän (23%)  vaikutuksen oireisiinsa. Hoito sisälsi myös fysioterapeutin tutkimuksen sekä hoito-ohjeet sekä myös pienimuotoisen mobilisaation mm. olkapää vaivoissa, jos oli liikerajoitusta. Olkapäähän saatiinkin paras hoitotulos, yli 75% erinomainen. Vaikuttaisi siltä että shockwave- hoito yhdistettynä  muuhun fysioterapiaan antaa parhaan hoitotuloksen.

 

Lahjakortti,  Anna  hyvänolon lahja, joka ilahduttaa vielä juhlapäivän jälkeenkin.

 

Olemme paljon kotikäynneillä, joten kannattaa sopia puhelimitse, milloin lahjakortin voi noutaa.